Seiz kiváló minőségű tűzoltó védőkesztyű

„24 órás ügyelet, évi több tízezer helyszínre vonulás és életveszélyes szituációk” – ezt vállalják a világ egyik legbátrabb foglalkozását választó tűzoltók. Hivatásukat hősiesen végző nők és férfiak, akik szó szerint  tűzön-vízen át elvégzik a munkájukat értünk és szeretteinkért.

A minőség életet menthet

A katasztrófavédelmi vészhelyzeteknél kulcsfontosságú a magas minőségű munkaeszközök megléte, hiszen esetükben a sikert nem a költséghatékonyság elérése, hanem a megmentett életek száma jelenti. Ennek értéke pedig pénzben kifejezhetetlen!

Bejegyzésünkben két speciális – kifejezetten a katasztrófavédelmi munkákhoz kifejlesztett – kesztyűt szeretnénk a figyelmébe ajánlani.  

Ezek

  • felkészültebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá tehetik bármelyik hivatásos-, létesítményi-, vagy önkéntes tűzoltólaktanyát,
  • már éles helyzetben is sikeresen tesztelték- és alkalmazták  magyarországi (hivatásos) tűzoltók,
  • rendelkeznek az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság engedélyével.

Seiz FireFighter Premium tűzoltó védőkesztyű

Seiz Fire Fighter prémium tűzoltó védőkesztyűKiváló minősítéssel rendelkező védőkesztyű, ami az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jegyzőkönyve szerint tűzoltási-, műszaki mentési- és katasztrófavédelmi tevékenységekhez is felhasználható, alkalmazható és málházható.

  • 57 év tapasztalat: Csaknem hat évtizedes múlttal rendelkező, kifejezetten a munkavédelmi kesztyűk gyártására szakosodott cég terméke, ahol világviszonylatban is élen járnak az innovációban és a termékfejlesztésben.
  • Német minőség: A legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő gyártósoron készült védőkesztyű – minden egyes darabja Németországból származik.
  • Kipróbált termék: A kesztyű elődje elismert a hazai- és nemzetközi katasztrófavédelmi szervezetek berkeiben, hiszen 1994 óta több millió kivonulás alkalmával bizonyította megbízhatóságát Európa-szerte.

Még 5 szakmai érv

  1. Kétoldalas, kevlárból készült tenyér kialakítás, szilicium-karbon bevonattal.
  2. Hőelnyelő réteg az ujjpercek védelméért.
  3. Fényvisszaverő pontok a kézfejen, a jobb láthatóságért.
  4. Egyedi, strapabíró és fix bélésrendszer, vízhatlan kialakítással.
  5. A védőkesztyű megfelel az EN 659:2003+A1:2008 számú harmonizált szabványnak.

ATG MaxiCut® Ultravágásbiztos kesztyű

ATG MaxiCut ultra munkavédelmi védőkesztyű

A legkorszerűbb anyagokból készült, könnyű fogásérzést biztosító védőkesztyű, ami az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jegyzőkönyve szerint műszaki mentési- és katasztrófavédelmi tevékenységekhez is felhasználható, alkalmazható és málházható.

  • Különlegessége extra vékony kialakításában rejlik, amit egyedi szövetfelépítése (nylon/lycra/üvegszál) tesz lehetővé. A legvékonyabb 5-ös vágásbiztos kesztyű a piacon!
  • Kiváló alternatívát nyújt tetőcserepek-, éles alkatrészek vagy egyéb üvegdarabok eltávolítására.
  • Légáteresztő kivitel, vagyis minimalizálja a kellemetlen izzadást.
  • 100 C-ig ellenáll a hőnek.

Korábban is megosztottuk már szakmai blogunkon a tapasztalatainkat a védőkesztyűkkel kapcsolatban, ahol az égési-, fagyási- és marási sérülések megelőzésével foglalkoztunk.

Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy további információra lenne szüksége a védőkesztyűkkel kapcsolatban, akkor keresse Görög András kollégánkat, aki készségesen válaszol Önnek minden kérdésére. (0620 412 66 49, andras.gorog@hahn-kolb.hu, LinkedIn profil)

 

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Munkavédelem télen