egészségügyi automataA koronavírus járvány új kihívások elé állította a gyártó vállalatokat a munkavédelemi előírások betartása és a dolgozók egészségügyi védelme érdekében. Költségoptimalizálás – az elmúlt évtized egyik legforróbb témája, amely most még inkább kulcsfontosságú szerepet tölt be a gazdálkodó szervezetek döntéseiben.

De vajon mennyire visszás téma mások egészsége kapcsán szóba hozni a kiadások mértékét? Etikus-e egyáltalán költségoptimalizálásról beszélni egy olyan járvány kellős közepén, ahol emberek élete a tét? Ez a megközelítéstől függ:

  1. Költségminimalizálás, költségcsökkentés vagy megtakarítás esetén természetesen NEM!
  2. Ha azonban a cél a rendelkezésünkre álló anyagi erőforrások optimalizálása, vagyis a védekezésre jutó pénz minél hatékonyabb elköltése, a folyamatok automatizálása,  akkor a válasz egyértelműen IGEN.

Eszközkiadó automaták az egészségünkért

Ez utóbbi cél eléréséhez nyújt kiváló segítséget egészségügyi eszközkiadó automata, számtalan megkérdőjelezhetetlen előnyt nyújtva a védekezéshez. Ezek közül a legfontosabbak:

  • Érintkezésmentes eszköz felvétel (maszk, gumikesztyű,
    egyéb védőfelszerelés), minimalizálva a személyes kontaktok számát és az esetleges fertőzés átadását a munkavállalók között, a felhasználó a régi leadásával naponta akár több maszkot is felvehet.
  • Praktikus belső kialakítás, akár 1800 maszk vagy 900 kézfertőtlenítő tárolására,
  • 24/7 rendelkezésre állás, ami egy nap alatt akár 2-3 dolgozó munkáját is felszabadíthatja, akiket fontosabb területekre csoportosíthatunk át.
  • Gyors eszköz felvétel, előzetes jóváhagyással, személyre szabottan, akár vonalkóddal, érintőkártyával, vagy PIN kóddal is.
  • Raktárlátogatások minimalizálása, a megtakarított időt pedig szintén a fontos feladatoknak szentelheti a dolgozó.
  • Könnyen fertőtleníthető felület, ami maximálisan megfelel a legszigorúbb higiéniai szabályoknak és előírásoknak is.
  • Visszavételező egység, megoldva a védőeszközök higiénikus összegyűjtését.

Nagyobb segítség, mint gondolná

Az egészségügyi eszközkiadó automaták fontosságára a jelenlegi koronavírus-pandémia okozta szakmai kihívások hívták fel a figyelmet, azaz egy új trendről beszélhetünk.

Ezen túl is nagy érdeklődés övezi a térnyerésüket, hiszen más iparágakban kiváló referenciákkal rendelkeznek az eszközkiadó automaták:

  • Akár 50 százalékkal csökkenhet az eszközfelhasználás: aminek legfőbb oka, hogy a precíz elszámolásnak köszönhetően csak akkor veszik fel a dolgozók az eszközt, amikor arra tényleg szükségük van. Megszűnik a „nagyvonalú” eszköz felvétel, így egységnyi büdzséből több munkavállaló védekezése oldható meg, szakszerűen.
  • Akadályozza meg a jogtalan felhasználást és pazarlást!  A névre szóló eszköz felvétel erre is megoldást kínál.
  • Integrálható a vállalatirányítási rendszerbe: Az egészségügyi eszközkiadó automaták kiválóan integrálhatóak a legtöbb vállalatirányítási rendszerbe. Ez nemcsak átláthatóvá teszi a folyamatokat, hanem időt is takarít meg a vezetőknek, amit a riportácovid elleni termékeklás helyett a valóban fontos feladatokra fordíthatnak.
  • Töltés és termékajánlat: Az automaták töltése és a termékek beszerzése külön engergiát igényel.
    Legjobb olyan rendszert választani, ahol teljeskörű szolgáltatást nyújt a beszállító.

+1 tipp a Covid-19 ellen!

Az ipari védekezésre 10 pontját egy korábbi blogunkban már megosztottuk. Most egy tényezőt emelünk ki. Sok helyen megfeledkeznek a cipőn át terjedő fertőzésről, ami valós veszélyt hordoz magában. Azt javasoljuk gondolja át ezt a  potenciális fertőzési forrást is.

egészségügyi automataFelvetődhet Önben a kérdés, hogy de mi lesz az automatával a vírus után?! Ne aggódjon az automatába több 100 féle termékajánlatunk van, legyen az egészségügyi, mint pl. hidratáló szerek, női higiéniai termékek, valamint munkavédelmi eszközök, amiket időszakosan is kiadhat dolgozóinak: kesztyűk, láthatósági mellények, szemüvegek. Ezért sem szerencsés „COVID-Automatának” titulálni ezt a rendszert, hiszen az egészségügyi és munkavédelmi termékek szinte teljes skáláját képes tárolni és adagolni. Kiadványunkban konkrét ajánlatot termékadunk a COVID-os termékekre, mely itt letölthető a linkre kattintva. 

Ha felkeltettük az érdeklődését vagy további kérdése lenne az eszközkiadó automatákkal kapcsolatban, akkor töltse le kiadványunkat az egészségügyi automatákról, vagy keresse kollégánknak a  marketing@hahn-kolb.hu e-mail címen és a +36 1 371 29 00 telefonszámon, aki örömmel segít megoldást találni az Ön speciális helyzetére fókuszálva. Honlapunkon részletes termékleírást talál, és személyes konzultációt is kérhet! www.hahn-kolb.hu

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

helyes sorrendtagarno