celebi

Új blogsorozatunkban szeretnénk bemutatni olvasóinknak legsikeresebb projektjeinket, melyre a HAHN+KOLB Hungária Kft. és partnerünk, ez esetben a Celebi Grand Handling Hungary is közös sikerként tekint. 3 részre bontva tettük közzé a beszámolót.

  1. Miért esett a választás a HAHN+KOLB-ra, hogyan kezdődött az együttműködés?
  2. A projekt alakulása, a szolgáltatások részletes ismertetése
  3. Előnyök, jövőbeli fejlesztések

A bevezetés háttere

A Celebi új Cargo bázisának létesítése új lehetőségeket nyitott meg a minőségbiztosítással és munkabiztonsággal foglalkozó kollégák számára. Elkezdhettek azokon a technológiákon gondolkodni, melyek a földi kiszolgáló személyzet és a cargo áru kezelésével foglalkozó munkatársaik munkabiztonsági szintjét növelné, miközben költségeket csökkentenek. A HAHN+KOLB munkavédelmi automatáinak bevezetését megelőzően a munkavédelmi eszközök kiadása egy adminisztrátor feladata volt, az eszközök igénylését, fogyását Excel táblázatban tartották nyilván.

Kiszolgált munkatársak

A munkavédelmi eszközöket négy darab HAHN+KOLB munkavédelmi automata biztosítja, közel 600 dolgozót szolgálva ki. Két automata a 2020 januárjában átadott Cargo City raktár területén működik, másik kettőt a földi kiszolgáló személyzet használ a repülőtér terminál területén.

A HAHN+KOLB eszközkiadó automatáival sikerült fejleszteni a munkavédelmi eszközök rendelkezésre állását a repülőtéri földi kiszolgálással és a cargo áruk kezelésével foglalkozó Celebi Grand Handling Hungary-nál. A fejlesztés következtében nemcsak csökkentek a költségek, hanem a dolgozók is elégedettebbek lettek, hiszen az alap munkavédelmi eszközök mellett az általuk kiválasztott, prémium eszközökhöz is hozzájuthatnak. A költségek csökkenése egyenlőre még nem igazolt, célunk, hogy az automaták forgalomba állításával csökkenjenek a munkavédelmi eszközökre szánt költségeink.

Az Ügyfél

A Celebi Grand Handling Hungary, a több mint 10 ezer alkalmazottat foglalkoztató Celebi vállalatcsoport magyarországi leányvállalata. A hazai cég utaskezeléssel, repülőgépek teljes körű földi kiszolgálásával, a cargo áru kezelésével foglalkozik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és a 2020 januárjában átadott Cargo City területén, Közép-Európa legnagyobb légiáru szállítási kapacitásával rendelkező létesítményében.

A kiválasztás folyamata

A Celebinél a meglévő belső vállalati előírásoknak megfelelően beszerzési tenderen választották ki azokat a gyártókat, akiknek az automata eszközadagoló megoldása szóba jöhettek. A kiválasztási szempontok között fontos volt a szolgáltatás ára, színvonala, a vállalatról elérhető háttérinformációk, a megbízhatóság, a folyamatos jelenlét. A tender után két gyártó automatáira esett a választás, ezeket a Celebi dolgozói tesztelhették, így a visszajelzések alapján esett a választás a HAHN+KOLB megoldására.
Az automata kiválasztása után a termékek tesztelése és kiválasztása következett. Több hetes folyamat végén a dolgozók választották ki azokat a munkavédelmi eszközöket, amelyek kényelem, minőség szempontjából a legjobbnak bizonyultak. A tesztelési időszakban felhasznált termékeket a HAHN+KOLB biztosította.

Folytatjuk …

Ha felkeltettük az érdeklődését a HAHN+KOLB single soursing, vagy eszközkiadó automaták témában, akkor olvasson tovább oldalunkon ezekben a témákban is, valamint böngésszen weboldalunkon és lépjen velünk kapcsolatban közvetlenül is. Elérhetőségek: marketing@hahn-kolb.hu, +36 1 371 2900, www.hahn-kolb.hu. HAHN+KOLB Let’s work together

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

szállítás, reptér