munkruhaStílusok, trendek, kényelem és minőség – jól ismert hívószavak a ruhamárkáktól, amiket meghallva a legtöbben rögtön a divatbemutatók csillogó világára asszociálunk. Sürgő-forgó kavalkádra és lenyűgöző ruhakölteményekre, melyek tervezői izgatottan öltöztetik modelljeiket.

De vajon mi motivál egy munkaruházat-gyártó céget, amikor 35 saját divattervezőt foglalkoztatva frissíti évről évre a kínálatát? A Portwest üzletpolitikáját megismerve ebben a bejegyzésben erre is megkapja a választ.

Portwest történelem

A Charles Hughes által 1904-ben alapított Portwest a világ egyik legnagyobb munkaruházat-gyártó vállalata. Székhelye Írországban található, de termékei 9 globális logisztikai központon keresztül világszerte elérhetőek. Évi több száz innovatív újdonsággal rukkol elő a munkaruhamárka, ami több mint 1350 féle termékfajtát gyárt és forgalmaz.

Érvek a Portwest munkaruházat mellett

A Portwestnél a maximális hatékonyság elérésének érdekében az elmúlt évtizedekben teljesen újragondolták a munkaruházat tervezést és gyártást. Ennek során olyan, korábban csak a divatmárkáknál alkalmazott szempontokat is figyelembe vettek, mint a stílus, a kényelem, a saját fejlesztésű alapanyagok létrehozása, vagy éppen az etikus gyártás.

  1. Kényelmesek, ezért hatékonyak: Mára természetes, hogy a munkakörnyezet-ergonómia kiemelt szerepet játszik a termelés hatékonyságának maximalizálásában. A Portwest munkaruhák kényelmesek, segítségükkel a dolgozók gyorsabbak lehetnek, kevésbé fáradnak el és megbecsülve érzik magukat, ami növeli az elkötelezettséget a munkaadó iránt.
  2. Stílusosak: Ipari környezetben elsőre furcsának tűnhet ez az érv, ám ha jobban belegondol, számos előnyt hordoz magában ez a tényező is. Egyrészt kiválóan alkalmas a ruházat a vállalati branding támogatására (főleg külső munkák esetén), másrészt a közösség létrehozásában és menedzselésében is fontos szerepet játszik.
  3. Túl minden előíráson: A Portwest munkaruhák nemcsak megfelelnek az összes nemzetközi szabványnak, de sok esetben az egyedi fejlesztéseknek és megoldásoknak köszönhetően meg is haladják a kötelező elvárásokat.
  4. Egy kézből elérhető minden: A széleskörű termékpaletta az összes ipari eljárásra képes hatékony megoldást nyújtani, legyen szó ipari termelésről, karbantartásról, logisztikai tevékenységről vagy egyéb, speciális igényekről. Ez a beszerzés során rendkívüli előnyt kínál és rengeteg energiát vagy időt spórolhat meg a vállalatnak.
  5. Etikusan gyártott munkaruházat: A 115 éves vállalat kiemelt hangsúlyt fektet a gyártás során a fenntarthatóságra és az etikus munkafolyamatokra. A vállalat filozófiája tiszteletben tartja a vallási-, kulturális- és identitásbéli különbségeket, az ázsiai régióban található üzemekben is tiltja a gyermekmunkát, vagy a dolgozók kizsákmányolását és világszerte elsődleges céljának tartja az egészséges munkakörnyezetet, valamint a környezetvédelmet.
  6. Egyedi igények szerint is rendelhetők: A Portwestnél komolyan gondolják az egyedi igények kielégítését, ezért az jóval túlmutat a színek vagy logók elhelyezésén. A megrendelők akár egyedileg tervezett munkaruházatot is rendelhetnek: szaktanácsadással, egyéni tervezéssel és egyedi gyártással, kifejezetten a munkafolyamatokra optimalizált megoldásokkal.munkaruha

+1 érdekesség

A Portwest elképesztő mennyiségű alapanyagot dolgoz fel naponta gyártóüzemeiben. Ennek ellenére a vállalat belső minőségellenőrző osztálya minden egyes tekercs alapanyagot egyenként ellenőriz a gyártás során.

Ha felkeltettük az érdeklődését vagy további kérdése lenne a Portwest munkaruhákkal kapcsolatban, akkor keressen bennünket az hahn.kolb@hahn-kolb.hu e-mail címen vagy a +36 1 371 2900 telefonszámon és örömmel segítünk megoldást keresni egyedi igényeire.

Tekintse meg a Portwest legújabb katalógusát, és Prémium a biztonságban akciós munkavédelmi kiadványunkat is!

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

5sEszközkiadó automata