HAHN+KOLB ludwigsburgi központ

„Madarat tolláról, céget központjáról” – talán így szólhatna a régi magyar közmondás multinacionális iparvállalatokra alkalmazott változata, ami teljesen beleillene az Industry 4.0 innovációs szemléletébe is.

Kell egy vállalati központ. A folyamatos kutatás-fejlesztési projektek, a modern logisztikai megoldások és az ügyfelek egyéni igényeire szabott e-beszerzési lehetőségek ugyanis mára alapvető feltételévé váltak a versenyképesség megőrzésének.

Ennek szellemiségében épült meg 2013 szeptemberében a Hahn + Kolb Group németországi központja, mely a Stuttgarttól 12 kilométerre fekvő Ludwigsburgban kapott helyet. Ultramodern irodaházunk mindennapjaiba, az alábbi videó segítségével kaphat betekintést:

5 érdekesség a Hahn+Kolb központjáról

Ludwigsburgi központunkat az innováció, az edukáció és a fenntarthatóság jegyében álmodtuk meg, így a 21. század összes kihívásának képes kompromisszumok nélkül megfelelni.

  • K+F központ: Központi épületünket a világ legmodernebb kutatási, fejlesztési és mérési eszközeivel szereltük fel, hogy ügyfeleink számára folyamatosan képesek legyünk biztosítani a minőségi ipari megoldásokat.
  • Hahn+Kolb Academy: Ludwigsburgban kapott helyett az edukációs központunk is, ami a cégcsoport 60 országban tevékenykedő alkalmazottainak belső képzéséért felel.
  • Fenntartható épület: A Hahn+Kolb központi épületegyüttese mintegy 5 hektáron terül el. A főépületen elhelyezkedő napelem-parknak és a 90 méter mély geotermikus kútnak köszönhetően energiafelhasználásunk 75 százalékát vagyunk képesek megújuló energiából fedezni.
  • IT részleg: A központi dolgozók felelnek a több tízezer terméket tartalmazó többnyelvű Hahn+Kolb webáruház aktualizálásáért, az ingyenesen használható szerszám- és idomszernavigátorért, valamint a műhelykonfigurátor működéséért is.
  • Több száz képzett szakértő: Ludwigsburgi központunkban több, mint 450 magasan kvalifikált szakember dolgozik, a lehető legkülönbözőbb szakterületeken.

Egy hektárnyi high-tech logisztika

Az irodaépület mellett kapott helyet a Hahn+Kolb központi logisztikai raktára is, amit szintén csúcstechnológiával rendeztünk be. Nézze meg mi történik, miután leadta rendelését  webáruházunkban.

Logisztika raktárunk számokban

  • 10.000 négyzetméteres logisztikai raktár, a legmodernebb raktártechnikai berendezésekkel, melyek között a szállítás nagy részét automatizált futószalagok biztosítjá..
  • 48 órás szállítási idő Magyarországra
  • 50 kvalifikált, és tapasztalt logisztikai dolgozó,
  • 540.000 raktárhely, színültig töltve áruval,
  • 40.000 féle különböző termék, ami azonnal ügyfeleink rendelkezésére áll

Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy további információra lenne szüksége a Hahn+Kolb group-al kapcsolatban, akkor keresse Kiss Norbert kollégánkat, aki készségesen válaszol Önnek minden kérdésére. (+36 20 297 3458, online@hahn-kolb.hu)

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Emelőberebdezések ipari felhasználásra