HAHN+KOLB LED lámpák

Korábbi írásainkban már több alkalommal is bemutattunk olyan praktikus eszközöket és szerszámokat, melyek segítségével gyorsabbá, hatékonyabbá vagy biztonságosabbá tehető a karbantartás és a termelés folyamata.

Mai bejegyzésünkben – folytatva a korábbi hagyományt – ismét szeretnénk a figyelmébe ajánlani néhány praktikus eszközt. 6 olyan LED lámpát mutatunk be, amiket kedvező áron szerezhet be, viszont a feladatok során óriási segítséget képesek nyújtani munkatársainak.

LED lámpák, amik fényt hoznak a munkájába

A termelés és a karbantartás során több okból is kulcsfontosságú hogy ne csak hozzáférjünk az egyes munkadarabokhoz vagy szerszámokhoz, hanem megfelelően lássuk is, amit éppen csinálunk. Ez ugyanis jelentősen felgyorsíthatja a folyamatokat és hozzájárulhat a munkabalesetek minimalizálásához is. Íme 6 figyelemre méltó eszköz:

ATORN mini LED műhelylámpa
  • ATORN Mini LED műhelylámpa: 120 lumenes fényforrással rendelkező kis méretű műhelylámpa, amiben minőségi LED található és a munkafolyamatok során bárhol bevethető. Újratölthető, energiatakarékos (AAA) az akkumulátora és mindössze 160 milliméteres kompakt mérete miatt igazán hatékony fényforrás. Erős, mágneses talpnak, valamint az elforgatható klipsznek köszönhetően rendkívül sokoldalú és praktikus rögzítési lehetőséget tesz lehetővé.

ATORN mini LED toll lámpa
  • ATORN LED-es toll lámpa: A karbantartás és gyártósori ellenőrzés során nagy segítséget jelenthet egy praktikus kialakítású LED-es toll lámpa. Az ATORN lámpája jó példát jelent erre: könnyű és strapabíró alumíniumból készül, tartós lítium akkumulátora pedig USB kábellel tölthető. Praktikus, hogy az oldalán még a töltöttség aktuális szintjét is jelzi! 110 lumenes fényforrásának köszönhetően, akár 80 méterre is elláthat a mindössze 13 centiméteres, zsebre vágható LED lámpával.

ATORN nagy teljesítményű kézilámpa
  • ATORN Nagyteljesítményű kézilámpa: Egy kompakt kivitelű, ám rendkívül nagy teljesítményű lámpára bármikor szüksége lehet. Megoldást nyújthat az esti, külső munkavégzés vagy éppen egy áramszünet esetén is. Ilyen az ATORN nagyteljesítményű kézilámpája, ami 16 centiméteres mérete ellenére óriási teljesítményre képes az „1 wattos Cree LED” technológiájának köszönhetően. Tölthető akkumulátorokkal rendelkezik és 230 lumenes erejével, akár 150 méterre is elér a fénye

LED lenser fejjámpa
  • Fejlámpa: Előfordulhat olyan helyzet, amikor a feladat megoldásához mindkét kezére szüksége van, viszont jól jönne némi plusz fény. Erre találták ki a fejlámpákat, melyek számos munkafolyamat során a segítségére lehetnek. A technológia fejlődésének  köszönhetően napjainkban már a könnyű fejlámpák is jelentős teljesítményre képesek. A Ledlenser HR 8 fejlámpa például 600 lumen erősségű LED-del rendelkezik, ezért fénysugara 150 méteres hatótávolságú. Viselete rendkívül kényelmes, tartós kialakítással rendelkezik és akár USB-ről is egyszerűen tölthető.

GOLIATH LED munkalámpák
  • Góliát LED munkalámpa: Olykor a leghatásosabb segítségre van szükség, ami nem tűr semmiféle kompromisszumot a világítás területén. Ilyenkor nyújthat megoldást egy extra nagy teljesítményű hordozható fényforrás, mint például a Schneider Electronic 18 LED-et tartalmazó Góliát munkalámpája, ami a kis munkaterületeket gyorsan „nappali” fényárba képes borítani. Törésbiztos kialakításának köszönhetően nem csak praktikus, hanem biztonságos és megbízható is. LED technológiának köszönhetően ráadásul nagyon energiatakarékos megoldást jelent.

Lámpás zsebnagyító
  • Lámpás zsebnagyító: Más szituációkban viszont éppen egy apró segítség lendíthet át bennünket a problémán. Például, ha egy kis méretű munkadarabot kell részletesen megvizsgálni közelebbről. Ebben az esetben hasznos szerszám lehet számunkra az Eschenbach lámpás zsebnagyító. A névjegykártya méretű eszköz törés- és karcbiztos műanyag nagyítóval rendelkezik, amin a kihúzáskor automatikusan felkapcsolódik egy LED fényforrás. 2,5-4 szeres nagyítást tesz lehetővé.

Ha felkeltettük az érdeklődését, vagy további információra lenne szüksége a világítástechnikai eszközökkel kapcsolatban, akkor keresse Görög András kollégánkat, aki készségesen válaszol Önnek minden kérdésére. ( +36 20 412 6649 , andras.gorog@hahn-kolb.hu, LinkedIn profil)

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

HAHN+KOLB ludwigsburgi központmenetfúró