hahn-kolb focikupa

 

Idén már hatodik alkalommal rendeztük meg a hazai fémipari szakemberek labdarugó kihívását, a HAHN+KOLB Focikupát. A rendezvény hagyományosan szeptemberben került megrendezésre. Már a jelentkezés időszaka bizakodásra adott okot, hiszen sok partnerünk évről évre visszajár a versenyre és várja a budapesti focikupát, így hamar be is telt a jelentkezési lista. Az egész országot átölelő kupáról beszélhetünk, mivel érkeztek csapatok az ország minden részéből, egészen nyugatról, Sopronból, a keleti Orosházán át egészen Nyírbátorig. A körmérkőzések délelőtt 10-től délután 2-ig, 6 pályán, ötös csoportokban zajlódtak, a bajnok csapatok nem kis teljesítménnyel egészen 5 óráig játszottak.

Több száz játékos rúgta a labdát

Összesen 30 csapat lépett a pályára, köztük a Hahn+Kolb Hungária Kft. munkatársai. Legnagyobb örömünkre több visszatérő csapattal is találkoztunk, ráadásul idén is elfogadta meghívásunkat a német anyacég, így a 2019-es megmérettetés is “nemzetközi rangadóvá” nőtte ki magát. (Ezúton is gratulálunk a német csapatnak, amely fiatalos lendületével bekerült a nyolcaddöntőbe is.)  A nemzetközi jelleget csak erősítette, hogy a 29 magyar képviseletű cégből idén számos multinacionális nagyvállalat csapata is megjelent, amely újabb siker és újdonság volt számunkra. Sportrendezvényünknek 2019-ben is a Panoráma Sportközpont adott helyett, ahol a felújított műfüves pályáknak köszönhetően még a korábbiaknál is magasabb színvonalon mérkőzhettek meg a csapatok egymással.

Fair play, kapcsolatépítés, buborékfoci

A tavalyi tapasztaltok figyelembevételével idén kiemelt figyelmet fordítottunk a rendezvény amatőr/fairplay jellegére, ezért a fordulók barátságos hangulatban teltek és szerencsére sérülés is kevés volt.

A mérkőzés fáradalmait az indulók buborékfocival és jó hangulatú ebéddel,  kapcsolatépítéssel vezethették le, míg a legkisebbek szakszerű felügyelet mellett, a gyermeksarokban élvezték az őszi napsütést. Legnagyobb meglepetésünkre még a helyszínen meghívást kaptunk egy partnercégünk házibajnokságára, amit megtisztelésnek éreztünk és örömmel fogadtunk el.

bubifoci

 A VI. HAHN+KOLB Focikupa végeredménye:

  1. A vándorkupát a Gravitás 2000 Kft. csapata vihette haza. (Tekintse meg korábbi bajnokainkat is!)
  2. A dobogó második fokát a Linamar Hungary Zrt. csapata érdemelte ki.
  3. Harmadikként az Unimas Kft. munkatársai végeztek.

Fair Play díjat nyertek idén a Knorr-Bremse Hungária Kft. munkatársai, míg a 2019-es bajnokság gólkirálya Sikorszki Zoltán, az első helyezett Gravitás 2000 Kft. csatára lett, aki összesen 12 gólt lőtt az ellenfél kapujába.

Fődíjként idén egy új, még a korábbinál is szebb vándorkupa debütált, amelyre így elsőként a Gravitás 2000 Kft. neve fog felkerülni.

Gratulálunk a helyezetteknek, de valójában mindenki nyertes volt aki eljött és kellemesen, kitűnő társaságban töltötte el ezt a napot. Ezúton is szeretnénk megköszönni valamennyi résztvevő és szervező munkáját. A rendezvényen készült csapatfotókat és összefoglaló videónkat vállalatunk hivatalos facebook oldalán tesszük közzé!

Találkozunk a VII.HAHN+KOLB Focikupán!

HAHN+KOLB Let’s work together!

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

csiszolástolómérő