totalbike szpontzoráció

Mi is az a TB24?

A Totalbike24, TB24 vagy találó nevén „a motorversenyzés Woodstock-ja” ismét megrendezésre került, amiről természetesen a HAHN+KOLB megjelenése sem maradhatott el. Idén június 14-15. között, hol máshol, mint a kecskeméti Gokartpályán. Ilyen esemény egyszer van egy évben! 24 órán keresztül versengenek a csapatok 50 köbcentis széria robogókkal. Lelkes amatőrök, egyetemisták, műszaki értelmiségiek, őrült számviteli zsenik, de ez már nem a régi kis amatőr motorozásról szól. Mindenki halálosan komolyan veszi a versenyt, ami az eredményen is meglátszik. A tavalyi 1229 körhöz képest idén 1285-öt teljesített a Big Hero csapata, a Totalbike Monkeys (H+K-s csapattaggal) pedig feltornázta magát az előkelő 11. helyre. A verseny egyre professzionálisabb, a tavalyihoz képest is sokkal kevesebb volt a sérülés, a verseny biztonsága látványosan javult.

HAHN+KOLB az eseményen

A HAHN+KOLB évről évre végig követi a csapatok sikereit, több okból is. Egyrészt, mivel kollégánk, Bistei Péter a Totalbike-osok csapatát erősíti, másrészt, mivel mi is rajongói vagyunk a sportágnak, és végül, de nem utolsó sorban, mivel termékeinkkel szponzoráljuk a résztvevő csapatok motorjainak szervizelését. Idén még egy fotópályázattal is készültünk, a fotók megosztásra kerültek facebook oldalunkon.

„A HAHN+KOLB féle szeretetcsomag is eléggé bevált. A jólláthatósági nélkül nem lehet a boxutcában tankolni, 24 óra alatt azért előfordulhat egy kis mókolás, amihez nem árt a kesztyű, és igaz már világos van, de éjszaka könnyebb úgy szerelni, ha van fény a fejeden.” Írja a Totalbike vasárnapi helyzetjelentésében, 9:25-kor Percről Percre című cikkében, melyben valóban időről időre végigkísérhető volt a verseny.

Milyen szerszámokat használtak a csapatok?

Tekintse meg a szervízcsomagban szereplő termékeinket webshopunkban, melyeket az alábbi linkeken Ön is azonnal megrendelhet!

Totalbike szervízcsomag

Totalbike szervízcsomag

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Fúrószárakbeszerzés