atornSzéles választékban, megbízható minőség, ami bármikor elérhető.” – szól az ATORN márka szlogene. Ráadásul ez nem csupán egy reklámfogás a szakemberek által kedvelt német gyártó részéről, hanem filozófia, ami alapjaiban határozza meg a cég kultúráját, valamint belső- és külső folyamatait.

Az ATORN hitelességét és hírnevét a fémiparban pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi érvek:

  1. Extrém széles választék: A gyártó több mint 24.000 féle terméket kínál a szakembereknek, amit akár online, a HAHN+KOLB webáruházában is megrendelhetnek.
  2. Német minőség: Az ATORN Németországban gyártat, minőségi alapanyagokból, a legszigorúbb minőségellenőrzés mellett.
  3. Intenzív használatra fejlesztve: Mindennapi használatra alkalmas, strapabíró és magas precizitással bíró munkaeszközöket kínál, amelyek minden igényt kielégítenek és megfelelnek az összes nemzetközi szabványnak.
  4. Ügyfélbarát szemlélet: Az ATORN komolyan veszi az ügyfelek visszajelzéseit, a hosszú távú szakmai fejlődés alapvető feltételeként. A felhasználók tapasztalatait figyelembe véve optimalizálják tovább az előnyöket és minimalizálják a hátrányokat.
  5. Költséghatékony: A márka kifejezetten ipari felhasználásra gyárt termékeket, elsőszámú prioritásként kezelve a költséghatékonyságot, vagyis a megfelelő ár-érték arányt.
  6. Azonnal, raktárról: A HAHN+KOLB Hungária Kft. az ATORN kereskedelmi partnereként kiemelt figyelmet szentel a modern logisztikai megoldásoknak. A termékek nagy része azonnal elérhető a ludwigsburgi központi raktárban,  ahonnan 48 órán belül kiszállításra kerül Magyarország bármely területére.

Tipp (!) Használja ki a 21. század logisztikai- és pénzügyi előnyeit egyetlen szolgáltatáson belül. Az ATORN termékeit konszignációs raktár és eszközkiadó-automaták kombinációjában még hatékonyabb formában érheti el a HAHN+KOLB kínálatában.

SzerdATORN promóciónk keretében minden szerdán, kedvezményes áron juthat  egy kiemelt ATORN termékhez. Keresse az akciót a főoldalunkon, íratkozzon fel hírlevelünkre!

szerdatorn

Amennyiben további kérdése lenne a fenti információkkal vagy az ATORN márkával kapcsolatban, akkor keresse központi irodánkat a +36 1 371 2900 telefonszámon vagy a hahn.kolb@hahn-kolb.hu e-mail címen.

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Eszközkiadó automata