tagarno

A mikroszkóp a laboratóriumok egyik legfontosabb és legsokoldalúbb segédeszköze. Nélkülözhetetlen munkaeszköz, aminek segítségével a szabad szemmel nem látható fontos kérdésekre is választ kaphatunk.

A mikroszkóp egy eredetileg Hollandiából származó innováció, ami több, mint 400 (!) éve segíti a munkát. A digitalizációnak köszönhetően mára megdöbbentő teljesítménnyel képes hozzájárulni az iparvállalatok mindennapi munkájához.

Digitális mikroszkópok Skandináviából

A 21. század technológiai fejlődése természetesen a mikroszkópokat sem kerülte el, melyek így egyre okosabb és sokrétűbb eszközökké váltak. Alkalmazásuk mára jóval túlmutat a tárgyak képének felnagyításán.

tagarno

  • Digitális eszköz: Napjaink mikroszkópjai teljesen digitálisak. Automatikusan állítható paraméterekkel és a legjobb minőségű digitális kijelzőkkel rendelkeznek.
  • Ergonómia: A modern mikroszkópok esetében alapvető elvárásként jelentkezik az ergonómia. Praktikus, könnyű, egyszerűen kezelhető és kényelmesen használható eszközökre van szükség minden laborban. Olyanokra, amiket hatékonyan képesek használni a dolgozók.
  • High-tech minőség: A mikroszkópok tervezése és gyártása nem tűr kompromisszumot. A minőség érdekében a gyártók kizárólag a legkorszerűbb anyagokat, ipari eljárásokat és technológiákat alkalmazzák.

Jó példát jelentenek a fentiekre a 40 év tapasztalattal rendelkező Tagarno digitális mikroszkópjai, melyek tervezése, fejlesztése és gyártása is máig Dániában valósul meg.

6 érv a Tagarno mikroszkópok mellett

A Tagarno a világ egyik legtapasztaltabb gyártójaként praktikus felhasználási lehetőségeket és hasznos funkciókat kínál a felhasználóknak. Ezek közül a legfontosabbak:

  1. Ultraéles kép, késleltetés nélkül: A Tagarno digitális mikroszkópjai rendkívül éles képet biztosítanak, 1080 pixel felbontással és 60 fps képátvitellel torzítás- és késleltetésmentes módon.
  2. Többszörös fókusz: A mikroszkópok képesek az aljától a tetejéig olyan precízen letapogatni a munkadarabot, hogy a kép egyáltalán ne mosódjon el és ultraéles maradjon a kijelzőn.
  3. Digitális vonalzó: Az előre telepített RULER alkalmazás lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Tagarno mikroszkópokkal gyors és egyszerű méréseket lehessen végezni. Az optimális láthatóságért akár a 0,5 százalék pontosságú vonalzó színét is beállíthatja egyénileg.
  4. Vízjelek alkalmazása: A mikroszkóp segítségével vízjeleket is elhelyezhet a digitális képeken, melyekkel könnyedén csoportosíthatja a felvételeket dátum, idő, látómező, sorszám vagy felhasználói jogosultság szerint.
  5. Jelölések PC és grafikai programok nélkül: A Tagarno mérési alkalmazással szövegeket, nyilakat vagy egyéb magyarázatot is hozzáadhat a képekhez, amit külön el is menthet a memóriába. Így nincs szükség utólagos grafikai munkálatokhoz egy későbbi prezentáció során.
  6. Kép összehasonlítás: Rendkívül hasznos lehet az ellenőrzés és elemzés során, hogy a digitális mikroszkóp képes az egyes felvételeket összehasonlítani egymással. Ezzel könnyebben észrevehetők a változások a munkadarabon, vagy kiszűrhető egy selejtes minta.

Az alábbi látványos videón még több érdekességet ismerhet meg a Tagarno FHD Trend mikroszkópról.

+1 érv a Tagarno mikroszkóp mellett

A Tagarno digitális mikroszkópjai teljesen kompatibilisek más eszközökkel. Az ultraéles, akár dátumokkal, megjegyzésekkel vagy nyilakkal ellátott felvételeket könnyen megoszthatja kollégáival e-mailben, USB-n át kimentve vagy akár élőben, egy multiképernyőn is.

Ha felkeltettük az érdeklődését vagy további kérdése lenne a Tagarno digitális mikroszkópjaival kapcsolatban, akkor keresse Orbán Lóránt kollégánkat a lorant.orban@hahn-kolb.hu e-mail címen vagy a +36 1 371 2900 telefonszámon, aki örömmel segít megoldást keresni a problémájára.

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

egészségügyi automatabase