Mai bejegyzésünkben öt kiváló eszközre szeretnénk felhívni a figyelmét. Praktikus, hatékony és sokrétű eszközökre, amik segítségével növelheti a termelés hatékonyságát, ezenkívül számos bosszúságtól is megkímélheti magát vagy munkatársait. Bejegyzésünket – ha úgy tetszik – az élet írta, így a benne szereplő szerszámokat is az elmúlt években gyűjtött tapasztalataink alapján választottuk ki.

1., ATORN 5010 szerszámkocsi

151-részes, prémium kategóriás szerszámkocsi, amit kifejezetten ipari felhasználásra fejlesztettek ki. Ideális gyártó- és karbantartó üzemek számára is. Porszórt felületének, valamint olajálló- és mosható keményhabszivacs-betétének köszönhetően a legmostohább körülmények között is megállja a helyét. Kereke csapágyazott, a kocsiszekrény pedig ütközés- és borulásvédelemmel is ellátott. Központi zárjának köszönhetően az üzem egész területén biztonságosan tárolható. A 151 szerszámon kívül 3 üres fiókot is tartalmaz, lehetővé téve, hogy egyéni igényekhez vagy munkafolyamatokhoz szabható legyen.

ATORN szerszámos kocsi

2., ORION fúrógépsatu 60-150mm pofaszélességgel

Kiváló ár-érték arányú, ipari felhasználásra tervezett, strapabíró öntvény satu, ami többféle pofaszélességgel is elérhető (60-80-100-120 és 150 mm-es méretekben) Prizmás és lépcsős pofa kialakításának köszönhetőn sokféle fúrási és marási munkafolyamatot tesz lehetővé, így elengedhetetlen kelléke a gyártó és karbantartó üzemeknek. A hosszú lapos vezetése révén kiemelkedően jó befogást és pontos, precíz munkát tesz lehetővé.

ORION fúrógépsatu

3., ORION menetfúró és menetmetsző készlet

Karbantartó műhelyek és részlegek számára kifejlesztett menetfúró és menetmetsző készlet ipari minőségben, ami rendkívül sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Alkalmazható acél, öntöttvas és nem vas (alumínium, réz, bronz, stb.) fémeknél is. Kézi menetfúrókat és menetmetszőket tartalmaz M3-M12-IG HSS kivitelben, hajtókarokkal együtt. Az állagmegóvás érdekében fémkazettában tárolható, amit tartalmaz a készlet.

4., ATORN 150mm-es zsebtolómérő

Belső-, külső-, lépcsős- és mélységmérésekhez is alkalmazható zsebtolómérő, edzett mérő- és vezetőfelülettel, valamint tükröződésmentes nóniuszos skálával (matt króm) Pillanatszorítást lehetővé tevő rozsdamentes kivitel, ami nélkülözhetetlen a szakemberek számára a gyors és precíz mérésnél. Ár-érték arányban verhetetlen megoldást jelent, praktikus felhasználása és kis mérete miatt közkedvelt.

ATORN zsebtolómérő

5., ERGOLASTEC munkaszőnyegek

Egészségügyi-, balesetvédelmi- és munkavédelmi szerepet betöltő munkahelyi szőnyegek, amik napjainkra a modern műhelyek elengedhetetlen kellékeivé váltak. Kiváló megoldást jelentenek az álló- és járómunkát igénylő összeszerelő gépek, asztalok vagy munkaállomások biztonságosabbá és kényelmesebbé tételében. Csúszásmentes- és tűzálló kivitelben is elérhetőek, aminek köszönhetően csökkenthető alkalmazásukkal az elcsúszásból adódó munkabalesetek és a tűzesetekből származó sérülések száma, valamint minimalizálható az anyagi kár. Egyedi látványterv szerint is legyárthatók, akár a megrendelő logójával ellátva.

Álláskönnyítő munkaszőnyeg

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search