Új blogsorozatunkban szeretnénk bemutatni olvasóinknak legsikeresebb projektjeinket, referenciáinkat melyre a HAHN+KOLB Hungária Kft. és partnerünk, ez esetben az eszközkiadó automatákról, melyet a Celebi Grand Handling Hungary is közös sikerként tekint. 3 részre bontva tettük közzé az első beszámolót.

  1. Miért esett a választás a HAHN+KOLB-ra, hogyan kezdődött az együttműködés?
  2. A projekt alakulása, a szolgáltatások részletes ismertetése
  3. Előnyök, jövőbeli fejlesztések

A teljeskörű kiszolgálás előnyei

Teljes körű szolgáltatást biztosít a Celebi számára a HAHN+KOLB. A munkavédelmi automaták és a bennük található eszközök a HAHN+KOLB tulajdonát képezik, a konszignációs készlet fogyását havonta egyszer összegezik és számlázzák ki partnerük felé. Kéthavi készletet tartanak fenn a szükséges munkavédelmi eszközökből. Az automatákat is a HAHN+KOLB munkatársai töltik fel a fogyási adatok alapján, rugalmasan. Az automatákat átlagosan heti egy alkalommal kell feltölteni, de kiemelt időszakokban (például év végén) a heti kétszeri pótlás is előfordulhat.

ata

Hogyan működik az eszközkiadó automata?

A HAHN+KOLB munkatársai segítségével kialakított adatbázisban minden dolgozó egyedi azonosítója alapján egy vonalkódot generáltak, mellyel az automatánál az adott munkatárs azonosíthatja magát. A Celebinél munkakörökre lebontva határozták meg, hogy a kollégák milyen típusú és hány darab munkavédelmi eszközökhöz férhetnek hozzá: az alap munkavédelmi eszközök használatában nincs korlátozás, míg a magasabb minőségű eszközökhöz időszakosan férhetnek hozzá. A használt munkavédelmi eszközöket az automaták mellett elhelyezett kiegészítő, un. visszavételező egységbe dobhatják be. A HAHN+KOLB eszközkiadó automatákban termékekre lebontva lehet korlátozásokat beállítani, melyeket az előre meghatározott munkakörökhöz társítják. Az időben és mennyiségben korlátozott hozzáférés mellett az is beállítható, hogy az új munkavédelmi eszközt csak akkor adja ki az automata, ha a régit a dolgozó leadta az automaták mellé elhelyezett kiegészítő egységbe.

Az automatában elérhető termékek

Az eszközkiadó automatákban a következő termékek találhatók:

  • A törvény által megkövetelt alap munkavédelmi eszközök, amelyhez a dolgozók korlátlanul hozzáférnek – munkavédelmi kesztyű, térdvédő, láthatósági mellény, füldugó.
  • Prémium minőségű termékek, melyekhez korlátozottan férnek hozzá a kollégák –FFP3-as maszkok.
  • Gyakran elhasználódó tárgyak – kártyatartó igazolványhoz, tollak.
  • Szezonális termékek – nyáron naptejek, télen kézvédő krém.

Folytatjuk…

Ha felkeltettük az érdeklődését a HAHN+KOLB single soursing vagy eszközkiadó automaták témában, akkor olvasson tovább oldalunkon ezekben a témákban is. Böngésszen weboldalunkon és lépjen velünk kapcsolatban közvetlenül is. Elérhetőségek: marketing@hahn-kolb.hu, +36 1 371 2900, www.hahn-kolb.huAutomatizálás Szakértelemmel kiadványunk minden fontos információt tartalmaz automatáinkról, szolgáltatásunkról. Töltse le most!

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

szállítás, reptér