flottKorábbi cikkeinkben már többször mutattunk be olyan gyakorlatias információkat, amelyek segítségével egyszerűbbé és hatékonyabbá válik a szerszámok vagy a szerszámokhoz való alkatrészek beszerzésének folyamata. Az összefoglalókban többek között bemutattuk:

Mai rásunkban egy tradicionális német vállalatot és annak legújabb termékét szeretnénk a figyelmébe ajánlani. Ez a cég a német Flott GmbH,  az elmúlt 165 évben fémipari szakemberek millióinak elismerést vívta ki.

Ismerje meg a Flott GmbH-t!

„High quality made in Germany!” – ezzel a filozófiával hívta életre 1854-ben családi manufaktúráját Arnz Flott a németországi Remscheidben. A vállalkozás a kezdetektől a legmagasabb minőségű forgácsolószerszámok gyártására szakosodott.A több évtizedes folyamatos innovációnak köszönhetően mára a Flott a világ egyik vezető megmunkáló gép fejlesztő- és előállító cégévé vált. A Flott, számos piacvezető megoldással könnyítette meg a fémipari szakemberek munkáját és tette hatékonyabbá a gyártási folyamatokat.

Flott Plus: a fúrógépek új generációja

Közel 10 évnyi kutatómunka után 2019-ben dobta a Flott piacra az új generációs fúrógépeit, amik számos technológiai újítással rendelkeznek a korábbi modellekkel és a versenytársakkal szemben.

  • Intuitív működtetés: A Flott Plus fúrógépek a használat során képesek tanulni és alkalmazkodni a munkafolyamatokhoz, ami rendkívül hatékonnyá teszi a munkavégzést.
  • Moduláris felépítés: Az új generációs fúrógépek rendkívüli szabadságot nyújtanak a felhasználóknak, hiszen moduláris felépítésüknek köszönhetően teljesen az ügyfél igényeire szabhatók. Segítségükkel egyszerűbbé és sokkal hatékonyabbá tehető az ipari alkalmazás.
  • Egyszerű kezelőpanel: A Flott Plus fúrógépek közös jellemzője az egyszerűen használható 4,3 coll széles érintőképernyős kezelőpanel, aminek elsajátítása rendkívül gyors és egyszerű.
  • Német technológia: A sorozat közel két évszázad után is hű maradt a vállalat eredeti filozófiájához és a fúrógépek összes alkatrésze (forgácsolt alkatrészek, motorok, ékszíjak, stb.) Németországban készül. Ez magas minőséget és rendkívül gyors szervízhátteret biztosít a felhasználók számára.
  • LED világítás: A kor követelményeinek megfelelően a sorozat összes gépe modern, tartós és energiahatékony LED világítással van felszerelve.
  • Maximális biztonság: A Flott Plus sorozat nemcsak megfelel a 2019-ben hatályos biztonsági előírásoknak, hanem sok tekintetben meg is haladja az elvárásokat. A Flott Plus fúrókat használva munkatársait így mindenkor biztonságban tudhatja.

+ 2 érv a Flott Plus fúrógépek mellett

  1. Menetvágás egyszerűen: A Flott Plus sorozat legtöbb modelljén egyszerűen, a központi forgatógomb segítségével beállítható a menetvágó funkció.
  2. Orsómegállítás: Az új generációs technológiának köszönhetően könnyen ki- és bekapcsolható a modelleken az orsómegállítás lehetősége.

Tekintse meg videónkat az SB 40 NC Plus típusról!

Ha felkeltettük érdeklődését vagy bővebb szakmai információra lenne szüksége a Flott Plus fúrógépcsaláddal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk a +36 1 371 2900 telefonszámon vagy a hahn.kolb@hahn-kolb.hu e-mail címen.

flott

 

Ajánljuk figyelmébe a Flott Plus sorozatról szóló második cikkünket is, amelyben részletesebben is bemutatjuk a fúrógép működését.  Tekintse meg weboldalunkon megtalálható Plus szériát tartalmazó katalógusunkat PDF formátumban is!

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

ergonómiafúró