HAHN+KOLB műhelybútor

Strapabíró, megbízható műhelybútorok ipari minőségben, korrekt áron – így foglalható össze a HAHN+KOLB gyártási filozófiája. Ennek alapján készülnek cégünk sajátmárkás műhelybútorai, melyekkel, ludwigsburgi központi raktárunkból, a világ 60 országában szolgáljuk ki  partnereinket.

A költséghatékonyság és az egyedi igények kielégítése mellett számos érv is szól a műhelybútoraink mellett. Ezeket  kívánjuk bemutatni mostani összefoglalónkban.

6 érv a HAHN+KOLB műhelybútorai mellett

  1. Minőségi alapanyagok: Vannak örökérvényű dolgok, melyeken nem érdemes változtatni. Ilyen a legjobb minőségű, szigorú minőségbiztosítási rendszerrel ellenőrzött alapanyagok felhasználása, ami a 21. században is alapfeltétéle a gyártásnak és a termelésnek.
  2. Szoftveres tervezés, 3D-ben: A HAHN+KOLB műhelybútorait több évtizedes tapasztalattal, ügyfeleink szakmai visszajelzése alapján tervezik mérnökeink. Ma ez már  legfejlettebb háromdimenziós szoftverek használatával történik.
  3. Precíz, fejlett gyártástechnológia: Műhelybútorainkat saját, német gyártóüzemünkben készítjük el. Ehhez a legmodernebb, automatizált gépeket és eljárásokat használjuk fel, amelyek költséghatékony, környezetbarát és precíz gyártást tesznek lehetővé.
  4. ISO alapján menedzselt folyamatok: Külső- és belső folyamatainkat szigorú ISO szabványok szerint optimalizáljuk.  Célunk nem csupán megfelelni ezeknek a szabványoknak, hanem a lehető leghatékonyabb beszerzési, gyártási és logisztikai megoldásokat implementálni az üzletmenetbe.
  5. Robotizált gyártási folyamatok: A HAHN+KOLB műhelybútorok előállítása során a magas precizitást igénylő munkafolyamatok egy részét robotok végzik, amelyek segítségével a lehető legmagasabb minőségi előírásoknak és ügyféligényeknek is képesek vagyunk megfelelni.
  6. Bevált, német minőség: Olyan ipari minőséget állítunk elő, ami ügyfeleink visszajelzése alapján a lehető legjobb ár/érték arányt biztosítja a számukra.

Ezért érezzük magunkat hitelesnek

A HAHN+KOLB sajátmárkás (ATORN, ORION) termékeinek előállításánál lehetőségünk van a gyakorlatban is kipróbálni a legújabb technológiákat, ipari fejlesztéseket és a legmodernebb szerszámokat. Ennek köszönhetően rendkívül hiteles információkkal tudunk szolgálni a beszerzést végző partnereinknek, első kézből, saját tapasztalataink alapján.

3 termék, amire büszkék vagyunk

+1 tipp a műhelybútorok beszerzéséhez

A karbantartóműhely tervezésénél óriási segítséget jelenthet, ha a beszerzés előtt vizuálisan is magunk előtt láthatjuk a helyszínt. Ehhez nyújthat kiváló megoldást a német nyelvű HAHN+KOLB  Műhelykonfigurátor, ami ingyenesen érhető el bárki számára a honlapunkon.

Üzemberendezések, gépek

Ha felkeltettük az érdeklődését töltse le ingyenesen Üzemberendezések, gépek kiadványunkat, melyben 2021. január 31-ig kedvezményes áron rendelheti meg a HAHN+KOLB összeszerelhető műhelybútorait, valamint ESD védett bútorainkat is megismerheti.  Ha további kérdése lenne a témában, akkor keresse kollégáinkat az marketing@hahn-kolb.hu e-mail címen vagy a +36 1 371  29 00 telefonszámon, aki szívesen segítenek megoldást találni a szakmai kihívására.

Megosztás
Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

esd protectionPáternoszter rendszer